Paul Rutten Limburgs kampioen

Zondag 23 maart jl. heeft Paul Rutten van ons vooraanstaand tamboerkorps deelgenomen aan de Limburgse Kampioenschappen solisten voor Tamboers en Pijpers. Na de voorrondes tijdens de district wedstrijden in Januari probeerde hij de Limburgse titel, die één keer eerder aan hem werd toegeschreven, opnieuw te bemachtigen. Dit maal in de 1ste divisie, sectie kleine trom.

Rond de klok van half 5 nam Paul plaats op het podium in ‘t Aad Raodhoes te Melick, waar hij het stuk Compilation no.1 van G. Bomhof aan de jury ten gehore bracht. Niet alleen de jury was onder de indruk, de toon voor de overige solisten in de hoogst mogelijke divisie was gelijk gezet.

Desalniettemin werd er vol spanning en bewondering naar de optredens van de overige kandidaten geluisterd, met een nek aan nek race tussen de 8 gegadigden tot gevolg.

Paul behaalde uiteindelijk met 87 punten een 1ste prijs, en liet daarmee 4 concurrenten achter zich. Met het behaalde resultaat heeft hij zich gekwalificeerd voor de Nederlands Kampioenschappen die later dit jaar plaats zullen vinden.

Deze finale zal plaats vinden op 28 Juni a.s. in Berlicum.

Wij wensen onze Paul natuurlijk héél veel succes!