Sponsoring Schuttersfeesten Juni

In de weekenden van 18+19 Juni 2016 & 26 Juni 2016 zal Ittervoort in het teken staan van twee schutters weekenden, georganiseerd door Drumband & Schutterij Sint Margaretha uit Ittervoort.

Zaterdag 18 Juni 2016

Op deze openingsdag van beide schutters weekenden zal de traditionele Leudal Beker plaats vinden.

Tijdens deze dag zullen alle Schutterijen van de Gemeente Leudal acte de présence geven tijdens een spannende schietwedstrijd, waar sport, verbroedering en gezelligheid centraal staat.

 

Zondag 19 Juni 2016

Tijdens deze dag heeft onze vereniging de eer het 378e Bond Schuttersfeest van de Weerter Schuttersbond Eendracht Maakt Macht (EMM) te organiseren.

Gedurende deze feestelijke dag zal een bonte stoet van historisch geklede schutterijen en gilden door de straten van Ittervoort marcheren, vooraf gegaan door Fanfare Concordia.

Vervolgens zullen er diverse bij-wedstrijden plaatsvinden alvorens er een start wordt gemaakt met het wedstrijdschieten.

Onder de bij-wedstrijden vallen onder andere vendelen, mars wedstrijden door de verscheidene muziekkorpsen, exercitie wedstrijden en de beoordeling van de diverse konings- en keizersparen.

 

Zondag 26 Juni 2016

Hetzelfde programma staat gepland voor 26 Juni, echter dan zullen de 11 Dekenale schuttersverenigingen deelnemen aan het jaarlijkse Dekenale Schuttersfeest.

Alle deelnemers zijn sinds oudsher aangesloten bij het Dekenaat Thorn en komen uit de regio Roermond en Weert.

Beide evenementen zullen plaats vinden aan de Eindstraat, gelegen aan de rand van de dorpskern van Ittervoort.

 

Het zal U wellicht duidelijk zijn dat het organiseren van deze beide evenementen de nodige kosten met zich meebrengt. Vandaar dat wij U via deze weg er op willen wijzen dat het voor U als onderneming interessant is om als sponsor te fungeren tijdens beide feestweekeinden.

Doorgaans bezoeken +/- 1500 mensen een Bond Schuttersfeest van de bond EMM, welke een groot bereik biedt voor uw onderneming.

 

Voor U als mogelijke partner hebben wij 3 sponsormogelijkheden:

 

1. Reclame uiting via spandoek / reclame bord in het feest paviljoen

2. Reclame uiting middels de aanwezige beamer in het feest paviljoen met reclame boodschap op groot scherm projecteert

3. Reclame uiting middels beide bovenstaande opties

 

Alle sponsoren met naam, logo en eventuele sponsorboodschap zullen op onze website en Facebook pagina geplaatst worden.

Internet pagina: www.stmargaretha.nl

Facebook pagina: www.facebook.com/sintmargarethaittervoort

 

Mocht U interesse hebben of meer informatie nodig hebben, kunt U altijd vrijblijvend contact opnemen met de sponsorcommissie via:

sponsoring@stmargaretha.nl