Wandelvierdaagse 2014

In de week van 19 t/m 23 Mei stond in Ittervoort de Avondvierdaagse centraal; een sinds 2009 groeiend evenement waarbij iedere dag verrassende routes van 5 km 7,5 km of 10 km afgelegd kunnen worden…

Ook schutterij Sint Margaretha draagt zijn steentje bij aan activiteiten in de  gemeenschap en heeft daartoe op dinsdagavond halverwege de route bij de verzorgingspost een Open Lucht Concert en Schuttersbeleving ten gehore gebracht. De wandelaars konden tijdens de pauze deelnemen aan en/of luisteren naar de muzikale uitvoeringen van de Drumband, en voor de mensen die energie te over hadden was er de mogelijkheid tot windbuksschieten.

Er zijn zeker 62 bölkes en verschillende waterballonen geraakt, en ook bij het muzikale gedeelte werd er door vooral jeugdige mensen mee getrommeld op de tenor trom en gemusiceerd met de sambaballen en shakers.

Een feestelijke toevoeging in het thema cultuur in een van de landelijke routes uitgezet door Jeugdwerk Ittervoort. Naast de naar schatting ±380 mensen die op deze avond deelnamen aan de verschillende afstanden van de wandel-vier-daagse, was de belangstelling groot voor onze activiteiten, die plaats vonden bij de “De Meysebergh” gelegen aan de Jacobusstraat te Hunsel.

We hopen hiermee een positieve bijdrage te hebben geleverd aan het succes van de W4D.